Vokal, Kor og Solosang

Synge med band, studioinnspilling, synge alene og i grupper! Sangteknikk og individuell undervisning med fokus på utvikling av egen sangstemme. Fantastisk tur til New York med musicals og konserter.

Linjens innhold

Frigjør vokalisten i deg!
Her jobber vi med å frigjøre fra ikke å tørre til å våge! Dette blir et fantastisk år med masse synging, sangteknikk, solosang, studioinnspilling, synging i grupper, og mye mye mer.
Du vil få ekstratilbud om utvidet studioinnspilling hvis du ønsker dette. Priser for dette blir det gitt info om ved skolestart.

Tema

  • Konserter og musikaler – inkludert studietur til New York!
  • Individuell sangundervisning
  • Synge alene
  • Sjangerlære
  • Synge i grupper og kor
  • Mikrofonteknikk
  • Vi arrangerer konsert med band
  • Studioinnspilling
  • Sangteknikk

Litt om hvordan undervisningen er lagt opp

Vi kommer til å jobbe aktivt med sangteknikk gjennom hele året slik at du skal bli både bedre og tryggere på din egen stemme. Sangteknikken bygger på «Komplett sangteknikk» fra Danmark. Denne teknikken er basert på anatomi og er enkel og konkret, og passer for alle

Linjetur

Vi reiser til fantastiske New York på linjetur! Her skal vi gå på musikaler og konserter, og ellers oppleve hva byen har å tilby.


Pris: Kr 23 000,- inkludert studietur til New York og innspilling i studio i Norge.
Tillegg: Utgifter til lunsj og middag i New York. Du vil få ekstratilbud om utvidet studioinnspilling hvis du ønsker dette. Priser for dette blir det gitt info om ved skolestart.

Oppstart: 23.08.2020

Les hva tidligere elever sier om linjen

Glad for at usikkerheten min fikk bestemme

“Vokal Kor Solosang var utrolig morsomt. Det var veldig gøy å få synge og jobbe med musikk sammen med herlige folk i en trygg atmosfære. Personlig blir jeg veldig nervøs for å synge foran andre og kviet meg i starten for å velge vokal. Jeg er glad for at usikkerheten min ikke fikk bestemme og at jeg utfordret meg selv. Denne linjen er virkelig for alle som elsker å synge og ha det gøy uansett nivå. Vi dro til London, og å oppleve musikal live utført av utrolig dyktige folk er noe jeg unner alle. Det må bare oppleves! I tillegg fikk vi mulighet til å spille inn en låt i studio, noe som var en kul opplevelse.”

Anna Sofie Sæther
Jeg har alltid likt å synge

“Vokal var et av mine beste år. Jeg har alltid likt å synge, men jeg syntes aldri jeg var spesielt god til det. Da var det herlig å ha fokus på at man skulle ha det gøy, lære mer og utvikle seg videre, og ikke fokus på hvor gode alle var.”

Mina Gui Kvamme
Det mest givende året jeg har hatt.

“Året på Vokal Kor Solosang er et av de det mest givende årene jeg har hatt. Klasserommet var alltid fylt med glede, og man kunne være seg selv hele tiden. Men en utrolig flink vokallærer utviklet både jeg og alle mine medelever seg betydelig mye.”

Oda Frøshaug
Alle menneskene rundt

“Vokal Kor Solosang var en kjempegøy opplevelse som jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på! Hver eneste time var morsom, interessant og lærerik, men det som gjorde vokal fantastisk var alle menneskene rundt.”

Emely Galston