Fokus Asia – Kina Mongolia

Asia – en verdensdel i stor forandring! Møt rik historie blant høye skyskrapere. Lær om asiatisk mat, riding, kampsport, samfunn, historie og språk. Fantastisk tur til flere byer i Kina og Mongolia.

Linjens innhold

Gjør deg klar for kunnskap om og opplevelser i Asia. Verdensdelen Asia har gjennomgått stor forandring de siste tiårene og forandringen fortsetter i et vannvittig tempo. Vi skal besøke flere av verdens største, historiske underverk, omgitt av tusenvis av høye skyskrapere. Denne turen vil helt klart bli et høydepunkt i livet du vil se tilbake på med stor glede. Her hjemme forbereder vi til turen gjennom mange forskjellige aktiviteter og aktuell undervisning.

Tema i undervisningen

  • Asias rike historie – med ekstra fokus på Kinas og Mongolia
  • befolkning og geografi
  • politikk, menneskesyn og menneskeverd
  • du vil lære deg å lage kinesisk mat
  • enkelt språkkurs i kinesisk,
  • asiatisk kampsport
  • Tai Chi
  • ridekurs som forberedelse til turen til Mongolia

Litt om hvordan undervisningen er lagt opp

Det blir varierte dager, noe teoretisk undervisning, men vi bryter opp innimellom med mer sosiale aktiviteter som ikke har så mye med Asia å gjøre. Vi drar også på en hyttetur i lag, hvor vi har litt undervisning og felles oppgaver.

Linjeturer

Linjen Fokus Asia reiser i 2020 til Kina og Mongolia.

I Kina besøker vi byene Shanghai, Xian og Beijing. Her vil du få rike opplevelser, spise kinesisk mat til du sprekker og få gleden av å møte vennlige kinesere. I Mongolia vil vi ri på snille hester innover de uendelige steppene, overnatte i et stort mongolsk telt og bli kjent med mongolsk kultur og historie. Hele veien har vi med oss norsktalende (svensk) guider med stor lokalkunnskap. Transporten går for det meste med buss og tog, mens vi tar innenlandsfly til Mongolia før vi reiser hjem til Norge. Turen er fra 15 – 18 dager.


Pris: kr. 27000.- Inkl. reise i Kina og Mongolia
Tillegg: Utgifter til mat på studieturen.

Oppstart: 23.08.2020

Les hva tidligere elever sier om linjen

Et uforglemmelig minne

Turen til Kina var helt fantastisk og et uforglemmelig minne. Før vi dro til Kina fikk vi lære enkel kinesisk, ulike asiatiske kampsporter og om Kinas mektige historie. Følte meg veldig forberedt på å møte kulturen i Asia og Kina.

Line Martinsen
Fokus på Asia

Ikke bare fikk vi lære om Kina, men fokuset var på Asia, og det gjorde det enda mer interessant. Høydepunkter i Kina var besøket på karaokebaren, tandemsyklingen på den gamle bymuren i Xian, shopping på Silkemarkedet og besøk hos kinesisk familie

Mina Hansen